Terug naar nieuws overzicht

Eerste schop in de grond voor uitbreiding ICB Holten

Met een grote schep zand is maandagmiddag de officiële stap gezet voor de uitbreiding van het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats.

Lees meer..

'Geef elke steen een verhaal': Holten heeft op Canadese begraafplaats nog ruim 500 te gaan

‘Geef elke steen een verhaal’. Dat was acht jaar geleden bij de opening van het Informatiecentru..

Lees meer..
Canadese docenten

Canadese docenten op studiereis naar Holten

Op dinsdag 16 juni 2019 heeft het informatiecentrum Canadese begraafplaats Holten (ICB) een groep Canadese geschiedenisdocenten ontvangen die met het Gregg Centre op studiereis ..

Lees meer..

Hattemer ontvangt hoge Canadese onderscheiding

Uit handen van ambassadeur Sabine Nölke van Canada heeft Edwin van der Wolf een hoge Canadese onderscheiding ontvangen. De Hattemer ontving ‘The Sovereign’s Med..

Lees meer..

Rozen

De Canadese Begraafplaats ligt er altijd netjes bij en zo hoort het ook. Maar in deze periode met de bloeiende rozen, ziet het er extra mooi uit. Met dank aan begraafplaatsbeheerde..

Lees meer..
Verbouwing

"De keerzijde van het succes"

Het verschaffen van informatie over de Tweede Wereldoorlog en de historie achter de Canadese begraafplaats aan voornamelijk individuele bezoekers, dat is waar het informatiecentrum..

Lees meer..

RTV Oost en ICB maken serie interviews met nabestaanden

Nabestaanden van in Holten begraven Canadese militairen zijn de hoofdpersonen in een interviewproject dat het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats in Holten heeft opgezet in..

Lees meer..